Zoek je de ideale oplossing om je eigen e-learnings te ontwikkelen?

Het is nooit zo duidelijk geweest dan nu, dat je de impact van je opleidingen een stuk kan vergroten door het aanbieden van online trainingen. Maar hoe begin je hieraan?

Dankzij een partnership met aNewSpring kan Promatis je optimaal ondersteunen bij het ontwikkelen van je online trainingen. Met aNewSpring biedt Promatis een platform aan waarmee alle vormen van e-learnings kunnen worden ontwikkeld. Dit gaat zowel over de klassieke e-learning als over adaptive, social of blended learning. Promatis heeft jaren ervaring in de opleidingswereld, en is sinds enkele jaren een voorloper in alles wat digitaal leren betreft. Dit maakt van Promatis de ideale partner om samen met de klant op zoek te gaan naar de juiste manier om samen met jou, met aNewSpring, digitale opleidingen te ontwikkelen die perfect voldoen aan je noden.

Wens je meer te weten over de mogelijkheden over het ontwikkelen van je digitale leertrajecten, aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Klik hier voor meer informatie.

Ook jij kan de ideale digitale training ontwikkelen: wat zijn de mogelijkheden?

 • Blended learning: De juiste mix om jouw doelgroep te bereiken

  AHoud meer tijd over voor interactie tussen de trainer en de deelnemer. Motiveer je studenten door gebruik te maken van video’s, 360° assessments, quizzen, surveys, webinars en nog veel meer..
 • Adaptive learning: Iedere deelnemer is uniek

  Steeds meer producten en services passen zich aan aan jouw persoonlijke voorkeuren. Dat zou met een training of cursus ook zo moeten zijn. En daar zorgt ons slimme algoritme dan ook voor zodat elke deelnemer een unieke training krijgt.
 • Social learning: Omdat we van mekaar leren

  Een groep van deelnemers is een enorme bron aan informatie en kennis. Via discussies en peer reviews laat je deelnemers van en met elkaar leren.
 • Promatis en aNewSpring:

  Promatis is als partner van aNewSpring in Vlaanderen de ideale partij om je digitale leertrajecten uit te werken. Samen met jou gaan we op zoek naar het ideaal scenario om zo goed en efficiënt mogelijk uw digitale learnings vorm te geven.
Contacteer ons voor meer informatie