Om vlot mee te kunnen in een snel veranderende kennissamenleving is het belangrijk om een leven lang te leren.

 • icon coachview

  coachview

 • icon workshops

  workshops

 • icon learning

  learning & Development

 • icon seminaries

  seminaries

terug
icon coachview

coachview

Deze training is voor iedereen, of je nu lang klant bent, nieuw bent of je je nog oriënteert. Deze gratis training is handig om je kennis op te frissen van onze cursusbeheer software of het juist te krijgen.

terug
icon workshops

workshops

In onze workshops richten we ons op specifieke functionaliteiten. Zo geven we een workshop evaluaties, automatische acties, saldo, documenttemplates.

terug
icon learning

learning & development

Als opleidingsverantwoordelijke dien je over heel wat kennis te beschikken over het organiseren van opleidingen die werkelijk bijdragen tot de realisatie van de organisatiedoelstellingen en de ontwikkeling van medewerkers. Binnen de opleiding "Learning & development expert" maken we je wegwijs in de rol en het takenpakket van een trainingsmanager zodat je functie op een professionele wijze kan uitvoeren. We reiken je tal van ideeën, bouwstenen en methoden aan zodat je een degelijk opleidingsbeleid kan opzetten, implementeren en verbeteren binnen jouw organisatie, dienst of afdeling. Op het eind van de opleiding heb je tal van praktische informatie om aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Neem deel aan deze opleiding door een mail te sturen naar info@promatis.be.

terug
icon seminaries

seminaries

Enkele keer per jaar organiseren we korte seminaries met 1 of enkele gastsprekers. Op die manier houden we vinger aan de pols omtrent trends binnen de opleidingswereld en de HR-sector. Op het menu staan onderwerpen als digitale transformatie, digitale strategie, big data, de impact van artificiële intelligentie, ... . Interesse om deel te nemen? Stuur een mail naar info@promatis.be om meer te ontdekken over ons aanbod.

Vorming en training spelen steeds meer een prominentere rol binnen organisaties.

Bekijk ons opleidingsaanbod

Technologische vooruitgang, toenemende informatiestroom, flexibilisering van de arbeid, enz. brengen met zich mee dat organisaties continu aan de competenties en inzetbaarheid van hun medewerkers sleutelen, en ... dat medewerkers vandaag de dag een leven lang dienen bij te leren.