Promatis bestaat uit zaakvoerder Brecht Devriese en projectverantwoordelijke Katrijn Everaerd.

Brecht Devriese icon Brecht Devriese icon

Brecht DevrieseZaakvoerder

0497/80.01.16
brecht.devriese@promatis.be

Startte zijn carrière in de interimsector als officemanager en groeide door als salesmanager bij interimkantoren als Konvert Interim en LIB logistiek interim. Samen met zakenpartner Fabio De Bock startte hij in 2012 het opleidingscentrum SIOS. Vanuit de noodzaak aan administratieve vereenvoudiging, ging Brecht op zoek naar een softwarepakket die hulp kon bieden. En dat was zijn eerste kennismaking met Coachview. Brecht was enorm overtuigd van de meerwaarde van het product dat hij een afzetmarkt zag voor België. Promatis, exclusieve verdeler van Coachview in België, werd in 2014 opgericht.
In zijn vrij tijd houdt Brecht van reizen naar Azië, mini-voetbal en fietsen.

Katrijn Everaerd icon Katrijn Everaerd icon

Katrijn EveraerdProjectverantwoordelijke

0499/75.64.88
katrijn.everaerd@promatis.be

Katrijn studeerde af met een master in Bestuurskunde en Publiek Management en ging aan de slag bij het Festival van Vlaanderen als projectcoördinator. Nadien deed ze verschillende ervaringen op in onderwijsinstellingen als Universiteit Gent en Vlerick Business School.
Katrijn is gepassioneerd om klanten te helpen in het efficiënter maken van hun processen.
Naast het werk, houdt ze van pilates en fitness, reist ze frequent naar haar vriendinnen die in het buitenland wonen en is ze een echte Spotify addict.

Promatis wordt ondersteund door het team van Innophase. In 2007 startte Innophase met de ontwikkeling van Coachview.net, een SAAS-applicatie in de cloud voor opleiders en de eerste in Nederland.